Follow us on Facebook

PLATFORMA E TE GJITHE SHQIPTARËVE

Ndiqni mbi 150 TV kanale nga të gjitha trojet shqiptare. Në platformën e re, ShqipTV përdor video teknologjinë H.264 që ju ofron nje kualitet të kristalizuar të fotografisë. Për herë të parë në Amerikë, 10 kanale në formatin HD (1080i), resiverin VIPBOX-HD Android.

Permes VIPBOX-HD Android ju do te munde te ndiqni te gjitha kanalet sportive te paketes Digitalb, Tring si dhe paketen e RTV 21,te gjitha keto ju mundesohen permes aplikacionit AlbAppTV.