• No featured products at this time.

Follow us on Facebook

KINEMAJA E VËRTETË NË SHTËPINË TUAJ

Platforma e re përmes TV BOX Android, ju sjell mijra tituj  të filmave, komedive, muzikës, filmave vizatimor Shqiptar dhe filmave të Hollywood-it totalisht FALAS. Me platformën e re ju jepet mundësia e përdorimit të programeve të mirënjohura si:  Netflix, HBO Go, Crackle, YouTube, e Google Play Movies & TV app. Poashtu VIPBOX-HD Android ju mundëson të shikoni numer te madhe të filmave të Hollywood-it, dokumentarë e shumë të tjera.

LOJËRAT MË TË MIRA

Me platformën e re permes resiverit TV BOX-HD tashmë edhe fëmijët tuaj mund të argëtohen duke shkarkuar dhe duke luajtur me lojërat e tyre të preferuara, 24 orë në ditë. Lojërat e të gjitha zhanrave sic janë: action, arkade, puzzles, fjalëkryqe, etj.., mund të bëhen pjesë e përditshme e veprimtarisë së fëmijëve tuaj. Këtu do të gjeni lojërat më të fundit dhe ato më të pëlqyerat si Angry Birds, Draw Something, Bubble Shoot, Music Hero, Tetris, Chess etj...

ShqipTv.Org

Televizioni Kater Plus

INTERNETI NË TV-në TUAJ

TV BOX -HD Android ka të instaluar browser google chome, gjë që ju lehtëson navigimin ne internet direct prej komfortit te kolltukut tuaj. Me një rezolucion 1080p, faqet tuaja më të preferuara janë aq të kristalizuara sa që do të jetë e vështirë të kaloni në PC normale.

Perpos resiverit HD Android ju munde te porosisni edhe TELEKOMAND ku ju ben te mundur qe me shume lehtesi te perdorni te gjitha aplikacionet e internetit në TV-në tuaj, pasi Android TV REMOTE Është Telekomandë, Mi, Tastjerë, Joystick e shumëcka tjetër. Kthejeni edhe ju TV-në tuaj në SmartTV vetem permes resiverit TV BOX-HD Android.